Waarom kiezen voor BlackVue

BlackVue is een innovatief dashcam merk met een wereldwijde erkenning. Ze staan bekend als betrouwbaarste en kwalitatiefste dashcams. Ingebouwde functies als 4K opname, Dual band Wi-Fi, Cloud, uitstekende software ondersteuning, premium designs en de beste specifcaties hebben BlackVue gepositioneerd als marktleider in high-end dashcams. Tevens wordt BlackVue ondersteund met Nederlandstalige spraakbegeleiding.

Een BlackVue dashboard camera is een betrouwbare “blackbox” voor uw voertuig welke steeds meer opduiken in het dagelijks leven van de automobilist.

De voordelen van BlackVue

 

BlackVue Cloud

 

Bij BlackVue Cloud draait alles om het maximale uit jouw dashcam te halen. Met als resultaat dat jij en je auto altijd verbonden zijn. Verbindt BlackVue Cloud via de Cloud met je auto. Met de BlackVue-app op je smartphone of tablet zie je in realtime waar jou auto zich bevindt en wat er omheen gebeurt.

 

Bedien je Wi-Fi-dashcam vanaf je smartphone

 

De BlackVue app maakt doormiddel van Wi-Fi verbinding met je BlackVue dashcam. Via de app krijg je toegang tot instellingen, videobestanden en een live verbinding met je dashcam. Maak verbinding met de Cloud om je auto waar dan ook ter wereld te kunnen controleren.

 

Haal het maximale uit je dashcam!

 

De BlackVue Viewer is gratis te downloaden en te gebruiken. Deze handige software ondersteunt alle BlackVue dashcams en bevat twee modus: SD-kaart en Cloud.

 

Gratis Sofware