COATING V2

 

De Coating V2 kan alleen door erkende applicators worden toegepast. 

 

White Diamond® Coating V2

 

De nieuwste technologie op het gebied van autolakbescherming.

Ons paradepaardje, Coating V2 is een keramische glascoating die een transparante beschermlaag vormt over het lakoppervlak van uw auto.

Met uitstekende hydrofobe en beschermende eigenschappen, is het in staat om uw auto langdurig schoner en glanzender te houden, in tegenstelling tot traditionele waxen en sealants. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van uw auto, waardoor u niet meer maandelijks hoeft te waxen en polijsten, en het beste van alles, meer tijd aan het autorijden.

 

Permanente bescherming

  • Krasbestendigheid (boven 9H)
  • Super hydrofoob effect
  • Weer- en UV-bestendigheid
  • Thermische weerstand (tot 1200 ° C)
  • Anti-graffiti
  • Geavanceerde chemische bestendiging
  • Oxidatie en corrosiebestendig
  • Hoogglans afwerking

 Dit maakt de Coating V2 extreem bestand tegen krassen van typische voorwerpen zoals grind, kleine stenen en andere kleine ongelukjes. V2 kan in meerdere lagen worden aangebracht, wat betekent dat de dikte van de coating kan worden vergroot met extra lagen, waardoor een dikkere / hardere coating met verbeterde krasbestendigheid mogelijk is.

 

Super hydrophobic effect

Het superhydrofobe effect van de Coating V2 betekent dat het buitenoppervlak niet alleen langer schoon blijft, maar ook minder gereinigd en onderhouden moet worden. Dit komt omdat met de meerlaagse coating het oppervlak wordt beschermd tegen vuil en aanslag en water dat wanneer het op het oppervlak wordt aangebracht, zeer gemakkelijk zal oprollen en van het oppervlak rolt.

Door de super hydrofobe werking van de Coating V2 blijft het oppervlak niet alleen langer schoon, maar vereist ook minder reiniging en onderhoud. Dit komt omdat de meerlaagse coating het oppervlakte beschermt tegen vuil, aanslag en water dat, wanneer aangebracht op het oppervlakte, zeer gemakkelijk zal afrollen van het oppervlakte.

 

 

Bent u professioneel detailer en wenst u uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen door erkend detailer te worden en de professionele coatings van White-Diamond® te gebruiken?

Klik op de knop "W-D detailer worden" en vul het formulier in.