COATING & SHINE

 

De Coating & Shine kan alleen door erkende applicators worden toegepast. 

 

 

Voordelen van Coating & Shine:

Extreem water afstotend

Ongevoelig voor UV-straling en hoge temperaturen

Ongevoelig voor corrosie of oxidatie

Zeer diepe glans

Laat zich niet verwijderen met wassen

 

 

White Diamond Coating

White Diamond® Coating is een base coat en is extreem resistent tegen alle weersinvloeden maar ook tegen heel wat chemicaliën, hierdoor is de laag extra gemakkelijk te onderhouden. Het verhard de lak tot het maximum van 9H waardoor de bescherming harder is dan de vernislaag 2 lagen is aan te raden, om zo een dikke laag te bekomen.

White Diamond® Coating biedt u de beste bescherming aan door middel van de moleculaire keramische 3D structuur. We garanderen dat het de beste kwaliteit van keramische coating is, die momenteel op de markt is.

Dankzij het resultaat van de reactie die de molecules maken op het lakwerk, kristalliseert deze coating. Hierbij is het effect een duurzame en sterke beschermende laag op uw lakwerk.

De beschermende eigenschappen en prestaties van White Diamond® Coating zijn uitgebreid getest over lange periodes, dit zowel door detailers als door klanten. Door de hardheid van 9H en de flexibiliteit van de coating garandeert dit dat de coating ook na langere tijd blijft presteren, ook in extreme condities.

Er is slechts 1 laag nodig van deze coating om deze prestaties en eigenschappen te bekomen en te garanderen, maar we willen wel meedelen dat meerdere lagen de levensduur van de coating verlengt en krasbestendigheid ten goede komt.
Wij raden echter wel aan om deze Coating te combineren met de White Diamond® Shine voor de ultieme bescherming.

 

 

 

White Diamond Shine

White Diamond® Shine is een topcoat die de lak langdurig beschermt en extra glans en diepte toevoegt. Het resultaat is dat door elke extra laag de lak minder krasgevoeliger is! Het resultaat van een dikke gladde top coat is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller.

Zoals u kan zien is deze coating bedoelt als u uw auto echt goed wil onderhouden. Na elke wasbeurt creëert de coating een diepe en hoge glans.
Omdat de coating niet vergeelt of oxideert zal uw lak gedurende de beschermperiode ook steeds nieuw lijken. Ook mede omdat deze coating beschermd tegen UV stralen wordt uw lak niet mat door de zon.
White Diamond® Shine is bedoeld als extra beschermlaag of als topcoating.

Onze aanrader is om White Diamond® Shine aan te brengen bovenop White Diamond® Coating voor de ultieme bescherming, diepte en glans.

De Shine kan ook als jaarlijks onderhoud aangebracht worden.

 

 

Bent u professioneel detailer en wenst u uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen door erkend detailer te worden en de professionele coatings van White-Diamond® te gebruiken?

Klik op de knop "W-D detailer worden" en vul het formulier in.