GRAPHENE+

 

De Graphene+  kan alleen door erkende applicators worden toegepast. 

 

White Diamond® Graphene +

Revolutionaire graphene technologie: Een innovatie die wordt toegepast op verf, glas, plastic, velgen, chroom

Ongelooflijke hydrofobe eigenschappen: Stoot water en vuil af als nooit tevoren

Reflecties: Geeft een rijke en diepe glans

Duurzaamheid: Een bereik van 5 jaar is mogelijk

Contact angle: 108-118°

 

Dankzij het unieke gehalte aan geselecteerde chemische ingrediënten, beschermt de Graphene + coating de lak perfect bij dagelijks gebruik tegen microkrassen, UV-straling, schadelijke weersomstandigheden en de vernietigende effecten van agressieve chemicaliën.

De geavanceerde formule van Graphene + biedt langdurige bescherming en een verbluffend visueel effect - glasachtige vernis en een glad oppervlak. Het brengt de diepte van de lak naar voren.

De coating heeft bovengemiddelde hydrofobe eigenschappen - het stoot water en vuil af en maakt het wassen van de auto gemakkelijker en aangenamer.

 

 

White Diamond ® Graphene+

Graphene+ is ontwikkeld om de juiste combinatie van schitterende glans en duurzaamheid te bieden voor specifieke toepassingen. Graphene+ is ontwikkeld om op het lak een dunne, sterk reflecterende laag te creëren als een barrière voor bescherming. De Graphene+ zorgt voor extra duurzaamheid en een vleugje meer glans op gecoate oppervlakken en heeft een levensduur van 3-5 jaar.

Deze nieuwe technologie lakbescherming geeft niet alleen een geweldige glans aan uw lak, maar beschermt ook tegen de elementen, stoot water en vuil af en houdt uw auto uiteindelijk langer schoon. De Graphene+ Coating maakt het ook gemakkelijker om je auto te wassen, omdat vuil er letterlijk af zal vallen als je afspoelt en de super hydrofobe eigenschappen zal het drogen ook gemakkelijker maken, omdat water snel van het oppervlak verdwijnt.

Deze Coating is DE nieuwe generatie coating, is gemakkelijk aan te brengen en geeft een ultraduurzame afwerking aan het lak. Gewoon voorzichtig wassen met een pH-neutrale shampoo met regelmatige tussenpozen.

 

 

Wat is graphene?

Graphene is grafiet (koolstof) dat is verwerkt tot een laag van één atoom dik. Deze laag bestaat uit koolstofatomen gerangschikt in een honingraatpatroon dat een bijna transparant vel vormt met een aantal ongelooflijke eigenschappen. Op moleculair niveau is het 200 keer sterker dan staal, maar toch zes keer lichter en flexibel.

Hoe wordt een graphene coating gemaakt? 

Graphene op zichzelf kan geen coating vormen, het is chemisch inert en niet-reactief, dus het moet op een zeer specifieke manier worden verwerkt, zodat het een coating kan vormen die het aan een afwerking kan hechten.

Door middel van ons chemische productieproces verfijnen we graphene tot een product met de naam "Graphene Oxide". Dit graphene oxide is nu een één atoom dikke laag koolstofatomen, maar we zijn nog niet klaar. We nemen dit graphene oxide en verfijnen het verder, verwijderen alle onzuiverheden en voegen meer moleculen toe die we kunnen gebruiken, zodat het aan de voertuig te hechten.

Waarom wordt graphene een keramische coating genoemd?

Graphene alleen vormt geen coating. Graphene is een plat niet-reactief (2D) vlak, het zal geen binding aangaan met andere dingen. Graphene coatings zijn coatings met graphene oxide die op de keramische ruggengraat zijn geënt. Als je kijkt naar de afbeelding van het graphene oxide, zijn de staarten die je omhoog ziet steken wat op het keramische molecuul is geënt. Het keramische molecuul bindt zich met de auto, en het graphene gedeelte van het molecuul bevindt zich bovenaan, en vormt zo het oppervlakte van de coating.

Hoe onderhouden?

Het onderhoud voor de twee soorten coating technologieën is zeer vergelijkbaar, en het gebruik van SiO2-gebaseerde bescherming is nog steeds volkomen acceptabel, aangezien onze Nano Spray Sealant nog steeds op SiO2 gebaseerde ingrediënten bevatten, zullen deze producten goed met elkaar samenwerken.

Er kan ook gekozen worden voor onze Graphene Spray Sealant voor de ideale samen werking met de Graphene coating.

 

 

Bent u professioneel detailer en wenst u uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen door erkend detailer te worden en de professionele coatings van White-Diamond® te gebruiken?

Klik op de knop "W-D detailer worden" en vul het formulier in.