Over ons

 

Het merk White Diamond is in 2019 gestart met het ontwikkelen van de ultieme coating.

Na meer dan een jaar testen en aanpassen van de formule, hebben we eindelijk een coating kunnen maken, dat met zijn hoge aantal Sio2 en Tio2 gebruiksvriendelijk en duurzaam is.

Een permanente glascoating die speciaal ontworpen is om de autolaklaag te verdikken en te beschermen.

White Diamond bied ongeëvenaarde bescherming tegen krassen, Chemicaliën, UV straling, warmte en zelfs tegen graffiti vanwege de waterafstotende eigenschappen.

 

· Super waterafstotend · Extreem diepe glans · Bescherming tegen chemicaliën · Bescherming tegen oxidatie · Hitte bestendig · Anti Graffiti · UV Protectie · Blijvende bescherming

White Diamond coating vormt een permanente hechting aan de autolak en is niet afwasbaar of afbreekbaar.

De coating van White Diamond zijn langdurig en intensief getest op verschillende voertuigen om het product te perfectioneren.

Wij zijn de eigenaars van White Diamond.
Wij nodigen u uit om vrijblijvend een afspraak te maken om uw voertuig te laten behandelen met de innoverende coating van White Diamond.

 

 

White Diamond Coating®

Dankzij de unieke chemische formule van nano coating, zorgt de coating voor een zeer dikke (ongeveer 2 micrometer), harde en glanzende beschermlaag, resistent tegen bijna alle weersomstandigheden die een negatieve invloed kunnen hebben op de autolak.

Elk oppervlak heeft "imperfecties" zoals kleine putjes die microscopisch klein zijn.

Door die variaties kan de nano-coating een hechte verbinding sluiten met de verschillende oppervlakken. Het 'net' dat gevormd wordt hecht niet enkel goed met het oppervlak maar vormt ook een zeer dichte structuur waardoor chemicaliën of detergenten niet kunnen doordringen.

U kunt coatings laten aanbrengen door de veel autobedrijven in België, maar de kwaliteit kan verschillen.

 

 

Wat is Nano Coating

Een moeilijke vraag om te beantwoorden! Als we kijken naar nano coating vanuit een technologisch perspectief, dan wordt materie op een schaal van 1 miljoenste millimeter een nanodeeltje genoemd.

Omdat de deeltjes zo klein zijn, kunnen ze één worden met het oppervlakte in plaats van het te bedekken. Dit zorgt voor een naadloze barrière waardoor het oppervlak hydrofoob (waterafstotend) wordt, maar ook bestand is tegen UV, krassen, chemicaliën, extreme hitte en zelfs anti-graffiti.

Nano coating is een vuil - en waterafstotende coating.

Beschermende Voordelen

Ben je het moe om je vuile auto nog een keer te moeten wassen? Houden zich watervlekken, vuil en aanslag vast in uw auto?

Ontdek hoe u uw auto voor meer dan 2 jaar kunt beschermen

Wat is 9H?

De hardheid van coatings wordt gemeten op een potloodschaal. De maximaal haalbare coatinghardheid volgens de hardheidsschaal is 9H. De hardheid van de coating 10H en hoger, die sommige "bedrijven" aanbieden, bestaat gewoon niet. 10H-hardheid is alleen van toepassing op diamanten.

Waarom White Diamond?

White Diamond Coating® is de ultieme coating voor autolakken!

White Diamond Coating® zorgt door een chemische reactie voor een nieuwe oppervlaktelaag op uw auto.
De ontstane, revolutionaire coating is UV resistent, water en vuil afstotend, ongevoelig voor krasjes en onderhoudsvriendelijk.

Dit product heeft een 10 keer langere levensduur dan de gewone dealer/lakverzegelings producten.
White Diamond Coating® is een lakverzegelings product op basis van siliciumdioxide waardoor de nieuwe laag permanent aan de lak verzegeld wordt.
Dit is een wezenlijk verschil met de meeste gangbare lakverzegelings- / paint protection-producten.
Deze zijn namelijk gebaseerd op een veel zwakkere hechting, doordat er gebruik wordt gemaakt van polymeren.
Deze coatings op polymeerbasis hebben als groot nadeel dat ze binnen afzienbare tijd beschadigen en daardoor al snel hun glans en bescherming verliezen.

White Diamond Coating® vormt niet alleen een dikkere beschermende laag dan standaard coatings, het biedt ook onafhankelijk bewezen toonaangevende niveaus van glans, kras en chemische weerstand en duurzaamheid,en vormt de sterkste laag tegen vogelpoep.
White Diamond Coating® kan worden toegepast in één of twee lagen.

Dit zijn de voordelen:

Extreme duurzaamheid: In tegenstelling tot de reguliere polymeer coatings wordt White Diamond Coating® het eigenlijke functionele oppervlak van uw auto.
Het doet dit door een chemische reactie aan te gaan met de lak van uw auto.
U begrijpt, deze verbinding is vele malen sterker dan bijvoorbeeld een polymeer of wax, die hecht aan de lak van uw auto.
In testen versloeg de White Diamond Coating® de door uw dealer aangebrachte coatings.
Het is wel 10 keer duurzamer.

Kras resistent: White Diamond Coating® vormt een zeer dunne, cristal heldere film die extreem hard is.
Hierdoor is deze Coating uiterst effectief in het voorkomen van kleine krasjes door een verkeerde wastechniek op een relatief zachte autolak.
We hebben met White Diamond Coating® panelen getest in combinatie met ongecoate panelen en panelen met verschillende soorten hoogwaardige canauba waxen en polymeer coatings.
De White Diamond Coating® panelen waren tot ruim 50% minder bekrast.

Water en vuil-afstotendheid: White Diamond Coating® kopieert eigenlijk de afstotendheid van planten, die water en vuil afstoten om hun bladeren schoon te houden.
Het meest voorkomende voorbeeld daarvan is het blad van de lotusplant.

De White Diamond Coating® onderscheiden zich door hoge duurzaamheid en weerstand tegen krassen, chemische stoffen, modder, remstof en nog veel andere soorten vuil.
De hoogste kwaliteit, de geavanceerde nanotechnologie, evenals de diepe en indrukwekkende glans, zorgen dat lakbehandelingen met het systeem van White Diamond gebruikt worden voor de lakbehandeling van de meest exclusieve merken zoals Lamborghini's, Ferrari's, exclusieve Mercedessen, BMW's, Land Rovers en Audi's.

Bent u professioneel detailer en wenst u uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen door erkend detailer te worden en de professionele coatings van White-Diamond® te gebruiken?

Klik op de knop "W-D detailer worden" en vul het formulier in.