GRAPHENE +

Wat is graphene?

Graphene is grafiet (koolstof) dat is verwerkt tot een laag van één atoom dik. Deze laag bestaat uit koolstofatomen gerangschikt in een honingraatpatroon dat een bijna transparant vel vormt met een aantal ongelooflijke eigenschappen. Op moleculair niveau is het 200 keer sterker dan staal, maar toch zes keer lichter en flexibel.

Hoe wordt een graphene coating gemaakt? 

Graphene op zichzelf kan geen coating vormen, het is chemisch inert en niet-reactief, dus het moet op een zeer specifieke manier worden verwerkt, zodat het een coating kan vormen die het aan een afwerking kan hechten.

Door middel van ons chemische productieproces verfijnen we graphene tot een product met de naam "Graphene Oxide". Dit graphene oxide is nu een één atoom dikke laag koolstofatomen, maar we zijn nog niet klaar. We nemen dit graphene oxide en verfijnen het verder, verwijderen alle onzuiverheden en voegen meer moleculen toe die we kunnen gebruiken, zodat het aan de voertuig te hechten.

Waarom wordt graphene een keramische coating genoemd?

Graphene alleen vormt geen coating. Graphene is een plat niet-reactief (2D) vlak, het zal geen binding aangaan met andere dingen. Graphene coatings zijn coatings met graphene oxide die op de keramische ruggengraat zijn geënt. Als je kijkt naar de afbeelding van het graphene oxide, zijn de staarten die je omhoog ziet steken wat op het keramische molecuul is geënt. Het keramische molecuul bindt zich met de auto, en het graphene gedeelte van het molecuul bevindt zich bovenaan, en vormt zo het oppervlakte van de coating.

Hoe onderhouden?

Het onderhoud voor de twee soorten coating technologieën is zeer vergelijkbaar, en het gebruik van SiO2-gebaseerde bescherming is nog steeds volkomen acceptabel, aangezien onze Nano Spray Sealant nog steeds op SiO2 gebaseerde ingrediënten bevatten, zullen deze producten goed met elkaar samenwerken.

White Diamond Graphene +

Revolutionaire graphene technologie: Een innovatie die wordt toegepast op verf, glas, plastic, velgen, chroom

Ongelooflijke hydrofobe eigenschappen: Stoot water en vuil af als nooit tevoren

Reflecties: Geeft een rijke en diepe glans

Duurzaamheid: Een bereik van 5 jaar is mogelijk