White Diamond® Graphene +

Revolutionaire graphene technologie: Een innovatie die wordt toegepast op verf, glas, plastic, velgen, chroom

Ongelooflijke hydrofobe eigenschappen: Stoot water en vuil af als nooit tevoren

Reflecties: Geeft een rijke en diepe glans

Duurzaamheid: Een bereik van 5 jaar is mogelijk

Contact angle: 108-118°


Dankzij het unieke gehalte aan geselecteerde chemische ingrediënten, beschermt de Graphene + coating de lak perfect bij dagelijks gebruik tegen microkrassen, UV-straling, schadelijke weersomstandigheden en de vernietigende effecten van agressieve chemicaliën.

De geavanceerde formule van Graphene + biedt langdurige bescherming en een verbluffend visueel effect - glasachtige vernis en een glad oppervlak. Het brengt de diepte van de lak naar voren.

De coating heeft bovengemiddelde hydrofobe eigenschappen - het stoot water en vuil af en maakt het wassen van de auto gemakkelijker en aangenamer.

White Diamond ® Graphene+

Graphene+ is ontwikkeld om de juiste combinatie van schitterende glans en duurzaamheid te bieden voor specifieke toepassingen. Graphene+ is ontwikkeld om op het lak een dunne, sterk reflecterende laag te creëren als een barrière voor bescherming. De Graphene+ zorgt voor extra duurzaamheid en een vleugje meer glans op gecoate oppervlakken en heeft een levensduur van 4-5 jaar.

Deze nieuwe technologie lakbescherming geeft niet alleen een geweldige glans aan uw lak, maar beschermt ook tegen de elementen, stoot water en vuil af en houdt uw auto uiteindelijk langer schoon. De Graphene+ Coating maakt het ook gemakkelijker om je auto te wassen, omdat vuil er letterlijk af zal vallen als je afspoelt en de super hydrofobe eigenschappen zal het drogen ook gemakkelijker maken, omdat water snel van het oppervlak verdwijnt.

Deze Coating is DE nieuwe generatie coating, is gemakkelijk aan te brengen en geeft een ultraduurzame afwerking aan het lak. Gewoon voorzichtig wassen met een pH-neutrale shampoo met regelmatige tussenpozen.