COATING

De Coating kan alleen door erkende applicators worden aangekocht en toegepast. 

White Diamond ® Coating

White Diamond® Coating is een stand alone coat en is extreem resistent tegen alle weersinvloeden maar ook tegen heel wat chemicaliën, hierdoor is de laag extra gemakkelijk te onderhouden. Het verhard de lak tot het maximum van 9H waardoor de bescherming harder is dan de vernislaag 2 lagen is aan te raden, om zo een dikke laag te bekomen.

White Diamond® Coating biedt u de beste bescherming aan door middel van de moleculaire keramische 3D structuur. We garanderen dat het de beste kwaliteit van keramische coating is, die momenteel op de markt is.

Dankzij het resultaat van de reactie die de molecules maken op het lakwerk, kristalliseert deze coating. Hierbij is het effect een duurzame en sterke beschermende laag op uw lakwerk.

De beschermende eigenschappen en prestaties van White Diamond® Coating zijn uitgebreid getest over lange periodes, dit zowel door detailers als door klanten. Door de hardheid van 9H en de flexibiliteit van de coating garandeert dit dat de coating ook na langere tijd blijft presteren, ook in extreme condities.

Er is slechts 1 laag nodig van deze coating om deze prestaties en eigenschappen te bekomen en te garanderen, maar we willen wel meedelen dat meerdere lagen de levensduur van de coating verlengt en krasbestendigheid ten goede komt.

Bent u professioneel detailer en wenst u uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen door erkend detailer te worden en de professionele coatings van White-Diamond® te gebruiken?

Klik op de knop "W-D detailer worden" en vul het formulier in.